Roberts Daunijs Juniors savu milzīgo Malibu muižu pārveido par dzīvnieku patversmi




Viņam ir unikāla saikne ar dzīvniekiem arī nesen iznākušajā fantāzijas filmā "Doktors Dūlitls".


Tagad Roberts Daunijs Juniors ir vēl tuvāk saviem pūkainajiem draugiem, jo ​​atklājies, ka viņš savu plašo Malibu villu pārveidojis par savvaļas dzīvnieku patversmi.

54 gadus vecais aktieris 2009. gadā par 13,4 miljoniem ASV dolāru iegādājās daudzus īpašumus, kas atrodas pludmales pilsētas rietumu pusē, un izveidojis tur patvērumu, kurā ir īpašas vietas alpaku, govju un kazu uzturēšanai.

Teju trīs hektāru īpašumā ietilpst vairākas mājas ar daudz vietas viņa personīgajam zoodārzam. Viņš izmitina cūkas, pigmeja kazas, vistas un divus kaķus vārdā Montgomerijs un Dartanjans. Nožogotās ganības garantē drošu vietu, kur dzīvnieki var brīvi staigāt. Tāpat tur ir 12 zirgu staļļi un vairāki laukumi zirgiem jāšanai. Netālu no dzīvesvietām atrodas dārzeņu lauks.

Roberts sacīja, ka viņa Dūlitla loma nāca dabiski pēc tam, kad viņš bija izlasījis scenāriju un tērzējis ar savu sievu, kura ir šīs filmas producente.

"Es pamatā dzīvoju saudzētavā. Es raugos pa logu, un alpakas skatās man pretī, un es domāju: "Labais!" Un tas ir jauns piedzīvojums, kaut kas tāds, kas jāizmēģina, jauns pārbaudījums," viņš teica.

Līdz ar šīm ziņām lasītājus sasniedza jaunums, ka aktieris lēmis par labu augu valsts maltītēm, jo sapratis, ka arī viņš ar savu ēdienkarti, ja tai pamatā gaļa, atbalsta klimata krīzi. Viņam pievienojas arī sieva Sjūzena. 


Avoti: https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-7922079/Robert-Downey-Jr-transforms-massive-Malibu-estate-wildlife-refuge-alpacas-cows-goats.html?fbclid=IwAR0HoaMilROzTVTjk_q3FxXzj1nG6Md7CeWvnc95Pl8HdhOImoPEEtGjKM0

https://www.livekindly.co/robert-downey-jr-vegan/

Komentāri

Populāras ziņas